Těstoviny s bezmasou omáčkou

14. prosince 2014 v 14:54 | B |  Recepty
Ingredience:
Špenát,listy, spařené 200 g
Cibule velká 1 ks
Česnek 2 -3 stroužky
Nakládaná loupaná rajčata 250 g
Provensálské koření
Sůl-dle chuti
Cukr krupice cca 1/2 lžička
Olej
Těstoviny 400 g
Sýr dle chuti
Postup:
Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě se lžící oleje. Pak scedíme. Jemně pokrájenou cibuli osmažíme na trošce oleje, přidáme zpěnit nasekaný česnek. Spařený pokrájený špenát necháme na cibuli chvíli pod poklicí podusit, přidáme pokrájená rajčata (i se šťávou), ochutíme kořením, cukrem, solí, promícháme, necháme probublat, případně přilijeme trochu vařící vody na zředění zeleninové omáčky. Těstoviny promícháme s hotovou omáčkou, nandáme na talíře a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme ihned.
* Pokud máme rádi ostřejší pokrmy můžeme přidat chilli omáčku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Blog byl založen 14.12.2014